Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@23:44:31 GMT

بهترين انيميشن‌هاي کوتاه تاريخ (3)

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۶۲۴۴۵

بهترين انيميشن‌هاي کوتاه تاريخ (3)

‍‍‍‍‍‍

خبرگزاري آريا - برترين ها - احسان درخشنده:
شناسنامه‌ي اثر
نام انگليسي: Father and Daughterکشور توليدکننده:‌ هلند، انگلستان، بلژيکشرکت توليدکننده: انجمن حرفه‌اي فيلمسازي سينه‌ته (CinéTé Filmproductie BV)کلودرانر ‎ ‎(Cloudrunner Ltd.)‬سال توليد: 2000 ميلاديمدت زمان: 9 دقيقهژانر: درام (عاطفي)
خلاصه داستان
يک پدر و دختر، سوار بر دوچرخه، به سوي ساحل دريا مي‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از رسيدن به ساحل، پدر دختر خردسالش را در آغوش مي‌کشد و با او وداع مي‌کند. زمان مي‌گذرد. دختر کم‌کم بزرگ مي‌شود. او همواره به محل وداع با پدر سر مي‌زند تا شايد نشاني از او بيابد. انتظار دختر براي ديدار مجدد با پدر به درازا مي‌کشد. بالاخره، يکي از روزها...
شاخص‌ترين جوايز و افتخارات
- برنده‌ي جايزه‌ از «جشنواره‌ي اسکار» در بخش «بهترين انيميشن کوتاه» / سال 2001 ميلادي
- برنده‌ي جايزه از آکادمي فيلم بريتانيا موسوم به «بَفتا» (BAFTA Awards) در بخش «بهترين انيميشن کوتاه» / سال 2001 ميلادي
- برنده‌ي جايزه از «جشنواره‌ي بين‌المللي فيلم انيميشن اَنِسي» (Annecy International Animated Film Festival) در دو بخش «بهترين انيميشن کوتاه» و «جايزه‌ي ويژه‌ي تماشاچيان» / سال 2001 ميلادي
* نکته: روي هم رفته، بيش از 20 عنوان جايزه و افتخارِ معتبرِ بين‌المللي در کارنامه‌ي انيميشن «پدر و دختر» ثبت شده است.
درباره‌ي اثر
شايد امروزه، صنعت انيميشن به سمت و سويي رفته باشد که اهميتِ «گرافيک و جلوه‌هاي تصويري» بيش از «داستان، محتوا و سوژه» به نظر رسد. شايد امروزه، از ديدگاه بسياري از مخاطبان، انيميشنِ سه‌بعدي جايگاهي به مراتب بالاتر از انيميشن دو‌بعدي داشته باشد. شايد امروزه، در آثار انيميشني، اهميتِ جنبش، اکشن، حادثه، فضاهاي شلوغ و پرجزييات، موسيقي‌هاي تند و پرضرباهنگ، رنگ‌هاي درخشان و شاد و عواملي از اين دست، مُقدم بر هر چيز ديگر باشد. و شايد امروزه...
نمي‌خواهيم در مورد وضعيت حال و آينده‌ي انيميشن نفوس بد بزنيم. همين الان هم آثار شاخصي هستند که رنگ و بوي صداقت، سادگي و محتواي ناب را دارند. همين الان هم برخي از آثار دوبعدي توانايي رقابت و حتي شکست هر اثر سه‌بعدي را دارند؛ چه از لحاظ کيفيت و چه از لحاظ جلب مخاطب. ولي از حق نگذريم، برخي از انيميشن‌هاي قديمي چنان با قلب و روح آدم پيوند برقرار مي‌کنند که تا ساليان سال در عمقِ جانِ آدم باقي مي‌مانند. در اين مجال، بر آنيم تا يکي از همين انيميشن‌هاي دوست‌داشتنيِ نسبتاً قديمي را به شما عزيزان معرفي کنيم؛ شاهکاري به نام: «پدر و دختر».
بزرگترين شاخصه‌ي انيميشن کوتاه «پدر و دختر»، بي‌آلايشي، معصوميت و آرامش آن است. همه‌ي ما مي‌دانيم که عشق پدر و دختر در زُمره‌ي بي‌بديل‌ترين عشق‌هاي زميني است. کارگردانِ انيميشن موردِ اشاره‌ي ما، با بهره‌گيري از اين حسِ نابِ به وديعه گذاشته شده در نهادِ انسان، هم در زمينه‌ي جلب رضايت منتقدان و هم در زمينه‌ي جلب توجه مخاطبان موفق عمل کرده و اثري تحسين‌برانگيز خلق نموده است. جوايز و افتخارات فراوان انيميشن پدر و دختر، گواه اين مُدعاي ماست.
«مايکل دودوک دِ ويت»‌ يا با تلفظ صحيح‌تر «ميشائيل دودوک دِ ويت»، هنرمندي هلندي است که در زمينه‌ي به تصوير کشيدن احساسات و عواطف، حرف‌هاي بسيار براي گفتن دارد. او در بسياري از آثار خود از رنگ‌هاي قهو‌ه‌اي،‌ سياه و سفيد بهره‌ي فراوان جُسته است. شايد در نگاهِ اول، استفاده‌ي فراوان از اين رنگ‌ها، آدم را به ياد برخي از آثار خشک، سرد و بي‌روح هنري بياندازد، ولي دودوک دِ ويت، با بهره‌گيريِ مناسب از اين رنگ‌ها، چنان لحظاتِ احساسيِ قوي‌اي را خلق کرده است که مخاطبِ آگاه، از عمق و ژرفاي صحنه‌ها متأثر و متحير مي‌گردد. از قضا، همين تکنيک خاص او - که در پدر و دختر نيز مشهود است - در افزايش تأثيرگذاري آثارش نقش به‌سزا داشته است. ديگر جلوه‌ي شاخصِ تصويري در انيميشن پدر و دختر، بهره‌گيري ظريف و هنرمندانه‌ از نور و سايه است. کافيست انيميشن را با کمي دقت و تأمل مشاهده نماييد تا از تقابل‌هاي نور و سايه لذت وافِر ببريد.
علاوه بر جنبه‌هاي تصويري، انيميشن پدر و دختر از لحاظ صوتي نيز بسيار زيبا و دلنشين است. موسيقيِ ملايم اثر، هم‌خواني و تعامل جالب و مناسبي با صحنه‌ها دارد و به خوبي فراز و نشيب‌ لحظات را منتقل مي‌کند. در انيميشن پدر و دختر،‌ به چند مقوله و مفهومِ مهم توجه ويژه شده است: «گذرِ زمان»، «هجران و فراق»، «عشق پايان‌ناپذير» و شايد از همه مهم‌تر، «انتظار».
دودوک دِ ويت براي نمايش مفهوم «گذرِ زمان» از نمادهاي گوناگون بهره گرفته است؛ «چرخشِ چرخِ دوچرخه»، «افزايش سن دختر»، «تغييرِ فصل‌ها» و حتي «تغييرِ لباسِ‌ شخصيت‌ها» - که از آن مي‌توان به «تغيير مُد» در گذرِ زمان تعبير کرد - همه نمادهايي هستند که به خوبي سپري شدنِ زمان را تداعي مي‌کنند.
ديگر رويکرد مهم انيميشن،‌ نمايش «فراق»، «عشق» و «انتظار» به زيباترين شکل ممکن است. دختر، پس از جدايي از پدر خود، بارها و بارها به محل وداع بازمي‌گردد. او به صورت خستگي‌ناپذير، در سرما و گرما و حتي در باد و بوران شديد، از عشق خود نسبت به پدر دست نمي‌کشد و هر بار، با شور و شوق به ميعادگاه مي‌رود تا بلکه نشاني از محبوب خود بيابد.
انتظار دختر به درازا مي‌کشد. زمان مي‌گذرد و دختر پس از پيمودن مراحل گوناگون زندگي، به سن پيري مي‌رسد. شور عشق، مجدد دختر را به وعده‌گاه مي‌کشاند. چرخ دوچرخه از حرکت باز مي‌ايستد، حتي خودِ دوچرخه هم سرنگون مي‌شود. چه اتفاقي در راه است؟ اين بار، کرانه‌ي دريا، تفاوتي شگرف نسبت به لحظه‌ي وداع دارد. آب دريا خشک شده، ولي انتظار دختر هنوز به پايان نرسيده. دختر پاي به علفزاري مي‌گذارد که پيش از اين، دريايي پرآب بوده. ره مي‌پيمايد و ره ‌مي‌پيمايد. و بالاخره... انتظار به پايان مي‌رسد. دختر پدر را مي‌يابد، ولي به گونه‌اي متفاوت. احساسي‌ترين صحنه‌ي انيميشن رقم مي‌خورد. دختر پدر را در آغوش مي‌کشد... شايد کمتر مرگ چنين زيبا تصوير شده باشد: پايان فراق و آغاز وصال...
در صورت پخش نشدن ويدئو بر روي تصوير زير کليک کنيد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۲۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟

مصرف پروتئین کافی به حفظ توده عضلانی بدون چربی کمک می‌کند، به خصوص در افرادی که به طور منظم ورزش می‌کنند. اما آیا زمان مصرف پروتئین بر میزان اثرگذاری آن تاثیر می‌گذارد؟ باید قبل از تمرین پروتئین خورد یا بعد از آن؟ بهترین زمان مصرف پروتئین ممکن است به نیاز‌های کلی و اهداف تناسب اندام شما بستگی داشته باشد.

به گزارش روزیاتو، پروتئین در فرآیند‌های بیولوژیکی مختلف از جمله تولید هورمون، عملکرد سیستم ایمنی و بسیاری از واکنش‌های آنزیمی نقش دارد. همچنین برای رشد و ترمیم عضلات حیاتی است و این موضوع آن را به کانون توجه بسیاری از افراد که بر تناسب اندام تمرکز دارند تبدیل می‌کند.

فعالیت بدنی باعث تجزیه پروتئین عضلانی می‌شود، اما اسید‌های آمینه موجود در پروتئین رژیم غذایی نقش بلوک‌های ساختمانی را برای بافت عضلانی بازی کرده و از ترمیم عضله حمایت می‌کنند.

هیچ‌گونه شواهد قطعی وجود ندارد که بتوان گفت مصرف پروتئین قبل از تمرین بهتر است یا بعد از آن، اما مصرف پروتئین هم قبل و هم بعد از تمرین فوایدی برایتان دارد.

مردان و زنان باید روزانه چه مقدار پروتئین مصرف کنند؟

فواید مصرف پروتئین قبل از تمرین

در سال‌های اخیر، ورزش ناشتا به یک استراتژی رایج برای به حداکثر رساندن اکسیداسیون چربی در تلاش برای کاهش وزن تبدیل شده است. در حالی که تحقیقات در مورد اثربخشی آن هنوز قطعی نیست، بسیاری از ورزشکاران – حدود ۶۳٪ – این نوع تمرین را در برنامه‌های خود گنجانده‌اند.

مصرف پروتئین قبل از تمرین می‌تواند یک استراتژی تغذیه‌ای موثر برای افرادی باشد که برای ورزش ناشتا با مشکل مواجه هستند. این کار کربوهیدرات‌های موجود در سیستم بدن شما را در طول تمرین محدود می‌کند و در عین حال گرسنگی را نیز از بین می‌برد.

تحقیقات نشان می‌دهد که دوز‌های حداکثر ۴۰ گرمی پروتئین قبل از تمرین مانع اکسیداسیون چربی نمی‌شود. از طرفی مصرف آن قبل از تمرین تضمین می‌کند که ذخایر پروتئین آماده حمایت از سنتز پروتئین عضلانی در زمان مناسب هستند.

فواید مصرف پروتئین بعد از تمرین

مصرف پروتئین بعد از تمرین فواید زیادی دارد که با نقش آن در سنتز پروتئین عضلات شروع می‌شود.

این باور وجود دارد که تمرین مقاومتی جامع پاسخ آنابولیک عضله به دریافت پروتئین را تا ۲۴ ساعت افزایش می‌دهد. بنابراین، تامین یک منبع پروتئین برای سیستم بدن پس از تمرین می‌تواند به مرور زمان باعث افزایش عضله شود.

پروتئین بعد از تمرین می‌تواند نشانگر‌های آسیب عضلانی و التهاب را کاهش دهد، روند ریکاوری را بهبود بخشد و بدن را برای جلسه بعدی تمرین آماده کند.

به‌علاوه، برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، خوردن یک وعده غذایی غنی از پروتئین بعد از تمرین می‌تواند باعث احساس سیری شود و به کاهش مصرف غذا در بین وعده‌های غذایی کمک کند.

پروتئین قبل از تمرین یا بعد از آن؟

تصمیم برای مصرف پروتئین قبل یا بعد از تمرین بستگی به اهداف فردی، برنامه تمرینی و ترجیحات شخصی دارد. عواملی مانند شدت تمرین، قابلیت هضم، و نوع منبع پروتئین ممکن است بر زمان مصرف بهینه تأثیر بگذارند.

در حالی که زمان‌بندی ممکن است بر اساس عوامل فردی متفاوت باشد، این اولویت دادن به مصرف «کافی» پروتئین روزانه است که نقش کلیدی را در دستیابی به اهداف تناسب اندام ایفا می‌کند.

مشاوره با یک متخصص تغذیه می‌تواند به شما کمک کند تا مصرف پروتئین و زمان‌بندی خود را برای بهینه‌سازی عملکرد و نتایج تمرینی‌تان تنظیم کنند.

دیگر خبرها

  • پسر نابغه ایرانی که به دستور دوست دخترش دست به سرقت می‌زد!
  • پسر نابغه ایرانی می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما سارق شد | پایان سرقت های سارق نابغه!
  • پایان سرقت های سارق نابغه | پسر نابغه می خواست فضانورد شود و با سفینه به کره ماه سفر کند اما...
  • بهترین زمان مصرف پروتئین چه وقت است؟ قبل یا بعد از تمرین؟
  • فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره شورت شورتز ژاپن/ رونمایی از پوستر فیلم
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • یک جایزه جدید در انتظار لژیونر استقلالی
  • شرم‌آورترین جستجوی سرمربی در تاریخ بایرن!
  • پشیمانی عجیب بایرن: شاید توخل بماند!
  • مشاغل بهاره در تهران قدیم | کاهگل‌مالی و یخ‌فروشی